KONTAKT

TRAFIKINFO

FUNKTIONÄR

NYHETER

ANMÄLAN

NYHETER

HEM

Nu är det klart! 2019 kommer Hansa Bygg MTB i Kalmarsundsparken, 50 km distansen, att vara seedande för Vasaloppet.   Det betyder att vi står för en av de sista chanserna att skaffa sig en bra position inför Vasan, som ju går av stapeln redan helgen efter.

Hansa Bygg Grand Prix Kalmar MTB körs 2 augusti 2019.

2019 års MTB lopp är seedande för MTB-Vasan

Nu är det klart! 2019 kommer Hansa Bygg MTB i Kalmarsundsparken, 50 km distansen, att vara seedande för Vasaloppet.   Det betyder att vi står för en av de sista chanserna att skaffa sig en bra position inför Vasan, som ju går av stapeln redan helgen efter.

Hansa Bygg Grand Prix Kalmar MTB körs
2 augusti 2019.

Aron har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i fyra Paralympics i tre olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa. Han är också aktuell i TV4 i programmet Vinnarskallar. Nu är det klart att han kommer till Hansa Bygg Grand prix Kalmar!

 

2019 års Cykelgala är över - and the winners are;

© Copyright 2018, Kalmar Grand Prix | Kontakta oss: info@kalmargp.se

instagram-mono
facebook-mono
mail-mono

Webbsidan är skapad av Alarmstreet Kommunikation

Övriga pristagare under galan var:

Årets vurpa: Peter Larsson

Årets cykelänka: Malin Ekelund

Årets Nörd: Fredrik Henning, Borgholm CK

Årets Punkakung: Lars-Erik "Ölands-Lasse" Karlsson, Borgholm CK

Årets spinninginstruktör: Marie Sjöstrand, Malkars

Årets arrangör: Hansa Bygg Grand Prix Kalmar, Jan Hammarkvist och Ulrika Melin Wahlin

Årets klubbcyklist: Josef Vogl Kalmar CK,   Carl-Johan Ekelund Borgholm CK, Emmelie Wernholm Ålems CK och Tomas Larsson, Färjestadens motion.

Årets prestation: Jacob Hallberg

Årets Eldsjäl: Kristian Norrby, Ålems CK

Årets Cykelprofil: Lars-Erik "Ölands-lasse" Karlsson, Borgholm CK

JHWC:s framtidsstipendium: Noah Petersson, Kalmar RC

NU ÄR DET KLART! Aron Anderson till Hansa Bygg Grand Prix

26 januari 2019 var på många sätt historiskt. Då genomfördes nämligen Sveiges största och enda cykelgala i Kalmar. Lokala förmågor, eldsjälar och cykelvänner prisades under festen som hölls på ett fullsatt Park Hermina. Dessutom delade JHWC cykelklubb för första gången ut sitt stipendium till en ung lovande cyklist. Och den som fick äran att ta emot den första checken av Lucas Persson,  förbundskapten i Cykellandslaget, var Noah Petersson, Kalmar RC.  

Kom och upplev MTB Freestyle Sverige på vårt expo under årets upplaga av Hansa Bygg Grand Prix Kalmar.  De lovar att ge oss en upplevelse vi sent glömmer genom spektakulära volter och tricks högt över våra huvuden. Exakta tider för framträdanden kommer!

 

Spektakulär show med MTB-freestyle på vårt EXPO 2-4 aug

För att stärka universitetsstaden Kalmar har Hansa Bygg Grand Prix inlett ett samarbete med Linnéuniversitetet. Samarbetet, Kalmarmötet, syftar till att stimulera möten och kontakter mellan forskare, lärare och studenter på Linnéuniversitetet och invånarna samt organisationer i Kalmarregionen.

Kalmarmötet ska också öka invånarnas stolthet över Kalmar som universitetsstad samt skapa nationell och internationell synlighet av Kalmar som universitetsstad.  

Vi är stolta över att hjälpa till att bygga vår stad. ”Hansa Bygg Kalmar Grand Prix älskar Linnéuniversitetet.”

Snart är det dags

Sub heading

Snart är det äntligen dags för Hansa Bygg Grand Prix Kalmar 2019 - Årets cykelfest! Om du redan är anmäld har ett mail gått ut till din angivna e-postadress. Har du några frågor kring din anmälan. Tveka inte att höra av dig!

Nedan följer lite information avseende nummerlappsuthämtning samt efteranmälan.

 

Till Dig som har anmält dig till något av våra MTB-lopp vill vi påpeka att denna nummerlappsuthämtning sker i anslutning till loppets start. Nämligen vid Kalmarsundsparken från kl. 07.30 på tävlingsdagen den 2/8. Det är även möjligt att efteranmäla sig på plats med Swish som betalning.  

 

Till dig som är anmäld till något av våra OPEN-LOPP den 4/8 kan nummerlappar uthämtas i kansliet på Stortorget både under fredag 2/8 (kl.14-21) och lördag 3/8 (kl. 10-18) samt även på tävlingsdagen 4/8 från kl. 08.00. Det går även bra att efteranmäla sig i kansliet under dessa tider med swish som betalningsmetod. OBS! EJ EFTERANMÄLAN SÖNDAGEN DEN 4/8!
 

Startlistor - VAR ÄR DEM?!

 

 

Vi har fått många frågor kring startlistor och om/när dessa kommer publiceras. Ni som undrar kan vara lugna. Vi kommer att publicera samtliga listor både till kvällens GP-lopp, men även till morgondagens UCI. Dock i den takt de blir färdigställda med vilka cyklister som ställer sig på startlinjen! För den nyfikne kan vi dock meddela att lagen som deltar i dessa båda proffslopp finns här nedan!

 

CYT Cycling Tartu  (EST)

TAE Team Aura Energi - JS.dk (DEN)

FIN National Team Finland (FIN)  

RRC Riwal Readynez Cycling Team (DEN)  

CKH CK Hymer (SWE)

MPC Memil Pro Cycling (SWE)

IBT Team IBT Ridley Carl Ras Sydkystens Pro Cycling (DEN)

GCC Giro Cycling Club (SWE)

WGA Wielerploeg Groot Amsterdam (NED)

TIA Team Integra Advokater - Giant (DEN)

TOW Team O.B Wiik - Dan Stillads (DEN)

BHS BHS - Almeborg Bornholm (DEN)

MAI MAIF Racing (SWE)

CKB CK Bure (SWE)

TOK Team OK Kvickly Odder (DEN)

TCQ Team Coloquick (DEN)

TWL TWD - Länken (FIN)

RPR Ryska Posten Racing Team (SWE)

JVD Jumbo Visma De Jonge Renner (NED)

TOB Team Ormsalva - Bianchi (SWE)

TRK Team Ringerikeskraft U23 (NOR)

 

 

RACEDAY!

Kansliet är nu återigen öppet på stortorget i Kalmar! Då vi fått många förfrågningar om efteranmälan till dagens motionslopp, tillgodoser vi givetvis dessa önskemål! Alltså, både nummerlappsuthämtning samt efteranmälan på Stortorget i Kalmar!

 

Varmt välkomna!

Resultatlistor från helgen